Консултантска къща Велинов и партньори е част от BNI Pro

Консултантска къща Велинов и партньори вече официално е част от четвъртото дружество на Business Network International (BNI) в България, а именно BNI Pro. BNI е бизнес и професионална организация, чиято основна цел е да подпомага предприемачите да разрастват повече своя бизнес чрез размяна на препоръки в една подкрепяща и структурирана среда. BNI свързва 224 000 собственици на бизнес в 73 държави, които през последните 12 месеца са сключили сделки по препоръка в размер на 11,4 млрд. евро.

BNI Pro обединява знанията и уменията на 25 специалисти в различни бизнес области, което носи изключително голяма добавена стойност в услугите, предлагани от всеки член поотделно. Екипът на Консултантска къща Велинов и партньори се представлява от адв. Весела Велинова, която беше избрана от регионалните директори на организацията и за вицепрезидент на  т.нар. дружество.

Официалното откриване на BNI Pro се състоя на 01.11.2017 г. в х-л Маринела, като на него присъстваха над 100 собственици на бизнес в България.

Ето и първата официална обща снимка на BNI Pro

 

 

Verified by MonsterInsights