fbpx

Партньори

Екипът ни е в състояние да предостави юридическа консултация и услуги по различни правни въпроси на територията на цялата страна.

Консултантска къща „Велинов и партньори“ поддържа и развива сътрудничество с реномирани правни кантори както в страната, така и в Република Германия, което ни позволява в случай на необходимост да съдействаме на нашите клиенти при намирането на най-подходящите професионалисти за техните конкретни нужди.

 
Консултантска къща „Велинов и партньори“ поддържа трайно и устойчиво професионално сътрудничество с компании от разлинчни области с цел цялостно съдействие на нашите клиенти и предоставяне на консултации по темите, които ги вълнуват.
 

 „Интеревро Консулт“ ЕООД предоставя консултации в областта на подготовката и цялостното управление на проекти, съфинансирани от структурните фондове на Европейския Съюз.

ХЮМАНКОНСУЛТИНГ ЕООД е консултантска компания с основна дейност подготовка и управление на Европейски програми и  проекти.

София, ул. Иван Вазов 29

Тел.: +359 899 92 57 49 

Имейл: office@humanconsulting.bg

Канали за комуникация:

Кредитланд е водеща компания за кредитно консултиране, създадена през 2006 година. Кредитните консултанти на Кредитланд оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване за кредит. Клиентите получават безплатна консултация за всички аспекти на финансирането.

София, бул. Стефан Стамболов 28

Тел.: 0700 10 009  / 02 963 56 06 

Имейл: info@creditland.bg

Канали за комуникация:

Лот-Консулт ЕООД е водещ доставчик на пълния набор от услуги по безопасност и здраве при работа, предлагащ обслужване от служба по трудова медицина, измервания на параметрите на работната среда, обучения и консултации.

София, ул. Троянски проход 16, ет.2

Тел.: 0700 800 10  / 02 917 29 18 

Имейл: office@lot-consult.com

Канали за комуникация: