fbpx

Партньори

Екипът ни е в състояние да предостави юридическа консултация и услуги по различни правни въпроси на територията на цялата страна.

Консултантска къща „Велинов и партньори“ поддържа и развива сътрудничество с реномирани правни кантори както в страната, така и в Република Германия, което ни позволява в случай на необходимост да съдействаме на нашите клиенти при намирането на най-подходящите професионалисти за техните конкретни нужди.

wappen

От 2014 г. Екипът ни осъществява съвместно сътрудничество с Адвокатско дружество Dr. Reschke за цялостно правно обслужване в областта на немското и българското право, привличане на немски инвеститори в България и подкрепа при реализирането на инвестиционни проекти.

Адвокатско дружество Dr. Reschke е специализирано в областта на международното икономическо право, със специален фокус върху източна Европа и Китай. Пълният спектър от услуги, които Дружеството  предлага, можете да разгледате на www.dr-reschke.com.

logo-intereuro-300x100
Консултантска къща „Велинов и партньори“ поддържа трайно и устойчиво професионално сътрудничество с “Интеревро Консулт” ЕООД по предоставяне на консултации в областта на подготовката и цялостното управление на проекти, съфинансирани от структурните фондове на Европейския Съюз.