15 години Консултантска къща „Велинов и партньори“

На 30 ноември 2017, в балната зала на Националната художествена галерия Консултантска къща „Велинов и партньори“ отбеляза своя петнадесетгодишен юбилей.

Обичайно е хората да честват кръгли годишнини. Ние решихме да сме по-нетрадиционни и да празнуваме на всеки 15 г. Затова ви предлагам отсега да си запазите същата дата за отбелязване на нашата 30-годишнина – 30 ноември 2032 г. Не си мислете обаче, че тази дата 30.11. е свързана с нещо конкретно – не е. Единствено годината е вярна, тъй като започнахме да работим заедно с Асен Велинов през далечната 2002 г.“ – така се обърна към гостите единият от основателите на кантората Светослав Герджиков.

Благодаря за ежедневните предизвикателства, с които ни удостоявате. За нас е чест и привилегия да се изправяме пред тях и да ги преодоляваме с професионализъм, находчивост и нестандартно мислене“ – допълни приветствието към гостите другият основател – адвокат Асен Велинов.

Важна част от събитието беше благотворителната кампания за събиране на средства и подпомагане на сдружението „Autism TODAY – Аутизъм ДНЕС“. В началото на вечерта всеки от гостите получи възможност да дари средства за кампанията, а след преброяването на сумата събитието на „Велинов и партньори“ успя да подпомогне сдружението със сумата от 5710 лв.

Мисията на „Аутизъм днес“ е информираност на обществото, законодателни промени и създаване на професионално общество в България за висококвалифицирана работа с деца от аутистичния спектър. Каузата на сдружението е кауза, която Консултантска къща „Велинов и партньори“ подкрепя от много време.

Тържествената вечер завърши с участието на оперната прима Еделина Кънева, която изпя Happy Birthday, прекосявайки залата и аплодирайки екипа. Всеки гост получи подарък бутилка вино на Georgievi Bros и специално създаден за празника вестник, съдържащ интересни факти за екипа на консултантската къща.

На тържеството присъстваха повече от 150 официални гости, сред които известни имена от бизнеса и различни сфери на обществения живот.

 

автор: адв. Весела Велинова

член на екипа на КК „Велинов и партньори“

Verified by MonsterInsights